SEBE TRUJTE, MOJ NAROD NEĆETE: Odbacio GMO, zapadnjake nazvao pretjerano cijepljenim, autističnim i debelim ljudima – pred TV-om (VIDEO)

putin-nogmo

Sigurnosni savjet Rusije pripremio je izvještaj koji se čuva u Kremlju, a prema kojem Vladimir Putin inzistira na “zaštiti svog naroda od GMO i zapadnih farmaceutskih proizvoda.”


Izvještaj navodi da Putin smatra kako je slijedeća faza evolucije čovječanstva trenutno u”ozbiljnom riziku” i da zapadne i globalne sile “namjerno usporavaju proces napretka zbog svojih osobnih koristi”, pišu tamošnji mediji.
“Mi kao vrsta imamo mogućnost nastaviti razvijati naša tijela i mozak zdravom uzlaznom putanjom, ili možemo pratiti zapadni primjer posljednjih desetljeća i namjerno otrovati našu populaciju genetski izmijenjenom hranom, farmaceutskim proizvodima, cjepivima i brzom hranom koje trebaju biti klasificirane kao opasne, zarazne droge.”
“Moramo se boriti protiv ovoga. Fizički i intelektualno onesposobljena populacija nije u našem interesu“, navodi se u izvještaju.
Opisujući prosječnu zapadnu državu kao “intenzivno cijepljenog, autističnog, debelog čovjeka, srozanog ispred ekrana, koji se bori sa kukuruznim sirupom”, u izveštaju se navodi da je riječ o taktici koju vlade koriste za podjelu građana, a što je dugoročno vrlo kontraproduktivno.

Putin u posljednjih nekoliko godina besplatno poklanja zemlju ljudima koji su je spremni organski održavati. Cilj im je postati svjetski “vodeći izvoznik” organske hrane zasnovanoj na “ekološki čistoj” proizvodnji.

(dnevno.hr) 

Коментари

Популарни постови са овог блога

ŠOKANTNO OTKRIĆE UZDRMALO SVET: INVAZIJA MIGRANATA IZ AZIJE I AFRIKE NA EVROPU ISPLANIRANA JOŠ PRE STO GODINA- OVO JE JEZIVI PLAN…

General-pukovnik Leonid IVAŠOV izneo u javnost dokumente koji su šokirali svet! (VIDEO)

NEMAČKA JAVNO OBJAVILA UŽAS KOJI NAM SE SPREMA: Ukidanje novca i obavezno čipovanje, evo zbog čega ..