РУСКИ НАУЧНИК: ЕЛИТА ЈЕ ПОУБИЈАЛА НАУЧНИКЕ, ЗЕМЉЕ КОЈЕ ОДБИЈУ НАРЕЂЕЊА НАПАДАЈУ ГЕОФИЗИЧКИМ ОРУЖЈЕМ!

 

iluminatiКАКО СУ ТАЈНЕ ГЛОБАЛНЕ, А НАДАСВЕ АМЕРИЧКЕ МРАЧНЕ ИЛУМИНАТСКЕ СИЛЕ, ЛИШИЛЕ СВЕТ БЕСПЛАТНЕ ЕНЕРГИЈЕ


Сергеј Албертович Салија је доктор физичко-математичких наука, доцент, секретар Санкт Петербурбушког одела за "Руско друштво физичара" и помоћник председника "Руског друштва физичара".
Он је свету разоткрио како су то тајне глобалне, а надасве америчке мрачне, илуминатске силе одузеле свету велика научна открића са којима би свет, али и све државе уживале бесплатну енергију. Убијали су се научници, прикривала истраживања, слушале су се команде Илумината, а све с циљем да се зарађује новац на потпуно непотребној нафти и гасу.
Илуминати су тајно глобално друштво, а који преко пар мрачних породица стотинама година сатиру човека и одузимају човеку све што му је од Бога дато, а све с циљем потпуне зависности човека о робовласничком систему у којем, сви сведочимо живимо и данас, а на чијем је врху пали анђео-кнез овога света!
Илуминати су уверили људе да без система не би било живота иако људска логика па и сама наука разуме да је човек од Бога добио све па и бесплатну енергију која је могла покретати свет, а људи не би бринули у томе хоће ли завршити без свог дома због једног неплаћеног рачуна за струју или телефон.
Да ли сте знали да је данас човеку законом забрањено живети ван система као слободан човек? Да је забрањено израдити мотор који вози само на сунчеву енегију? Да је забрањено живети бесплатно. Управо такав систем робовске пирамиде одржавају Илуминати који себе представљају просветљеним и узвишенијим од човека, по њима мизерног бића којег треба потпуно потлачити јер човек је за њих недостојан светлоноше (Луцифера).
Наравно, све је кренуло у Русији где је кроз историју мистериозно нестало, убијено и умрло неколико стотина научника, а о томе сведочи и Салија, руски научник.
- Руска академска наука успешно се развијала само 15 година после рата. Тада је врх Академије наука био очишћен од троцкиста, и заиста развој советске науке у то време ишао је гигантским темпом. У то време су били створени најбољи компјутери на свету, бољи од америчких. Најбољи аутомобили "Волга" који су били и признати као најбољи аутомобили. Најбољи бродови, подморнице. И у свемирским открићима били смо далеко испред Американаца рекао је Салија и додао како је свету присилно одузето откриће усмерено на хладну нуклеарну фузију, каже Албертович Салија.
Физичар Иван Филимоненко 1958. године открио је ту појаву, хладну нуклерану фузију. На тој основи почели су се градити мотори и генератори. Академик Корољов на бази енергије хладне нуклеарне фузије намеравао је развити свемирске програме, лет на Месец и Марс, на Венеру, све је то било планирано помоћу нових мотора који би користили хладну нуклеарну фузију. Курчатов је на бази нуклеарне фузије намеравао створити сасвим нову енергију.
Академик Глушков намеравао је изградити нове моторе. Цео овај програм уништили су плаћеници - академици у сарадњи са Илуминатима назваваши овај програм псеудо-научним и потпуно неодрживим. Тако се то и данас чини. Нема лека за рак иако он постоји. Глобално загревање не постоји, али та теорија је псеудознанствена, кажу плаћеници док се научници који разоткривају лажи и данас убијају.
Русија присиљена користити прастару америчку технологију
-Баш сви академици који су радили на открићу нуклеарне фузије мистериозно су умрли у чудним околностима. Сви ови програми су затворени, а наши научни програми почели су се оријентисати на, за нас прастара америчка истраживања, укључујући и свемирску технологију али најважније је да је на овом погибељном путу била усмерена наша рачунарска техника. То јест, сва наша истраживања из рачунарске технологије постепено су била прикривана.
Речено нам је да смо обавезни копирати америчку технологију- говори Салија и наставља:
​​- И тако смо ми почели копирати америчку технологију и до чега је то довело? До тога да Советски савез није био спреман за те промене које се догађају у информатици и рачунарској технологији. Дакле, то је један од разлога распада Советског Савеза. У ствари, све је било урађено, по америчком програму, а којег је по наредби прихватила наша Академија наука. Као што видите, све то има своју дугу историју. А ствар са енергијом, напросто је поражавајућа.
У послератним годинама наша академија наука проводила је програм базиран на ткз. Енергетској инверзији. Шта је то? То је врло једноставно добијање енергије из окружења, из планете. У суштини то је изградња вечног мотора друге врсте. Сада је то апсолутно забрањено. Упркос противљењу већине академика енергетска инверзија једно време ипак се успешно проводила, а резултати су били први примери.
Створили смо фрижидер којем није била потребна никаква енергетска мрежа, није било потребно користити струју већ је радио на слободну енергију - специјални фрижидер који се неколико година производио у московској фабрици. Па, наравно, након тога фабрика је експресно затворена, а фрижидер се престао производити. Међутим, технологија хладне нуклеарне фузије почетком осамдесетих почела се користити иу Америци.
За основу су узели технологију Ивана Филимоненка, која се нашла у рукама Американаца. Али у Америци се појавила жестока кампања за дискредитацију ових програма, јер је постало јасно да ако се ови програми проведу у Америци, да ускоро неће бити потребан ни бензин, ни угаљ, ни гас, ни систем за пренос и продају електричне енергије. Све то у блиској будућности није било потребно, јер су се толико успешно проводили програми засновани на хладној фузији.
Само у Америци је убијено и уништено неколико дестина истраживача који су радили на програму хладне фузије, физички су уништени. Остали су застрашени, многи од њих су отишли ​​у Европу, чак иу Јапан- сведочи Салија.

Убијали, уцењивали затварали компаније
- Јапанци су се такође почели користити хладном фузијом. Али све је то било угушено. Упркос томе неки ентузијасти су почели израђивати моторе на бази хладне нуклеарне фузије за аутомобиле. У Санкт Петербургу, постојала је компанија до око 2005. године, која је на обичној "Лади" израђивала аутомобиле, који су радили на хладној фузији.
И ови аутомобили, ручно произвођени продавали су се. Та компанија је 2004. године изложила свој модел на изложби "Експо 2004" у Паризу. Након тога код њих је дошао заменик министра енергетике Француске и рекао: "Момци на вас је пошао лов, саветујем вам да брзо побегнете из Париза".
Сутрадан њихов ауто је већ био спаљен, уништен, али они су ипак успели доћи Петербург. Наставили су свој рад још неколико година, док под мистериозним околностима, главни оснивач те компаније није умро. Компанија је експресно била уништена. Ево то је историја хладне нуклеарне фузије. Али, ипак, захваљујући другим истраживачима, таквим људима као што је Уруцкојев, програм хладне нуклеарне фузије развијао се и 90-их година и 2000-их година. Одржаване су конференције о хладној нуклеарној фузији.
Све ово је било подвргнуто клевети од стране Комисије за борбу против псеудо-науке, укинуто је финансирање ових пројеката, иако ове пројекте није финансирала Академија наука, већ су се тиме бавили спонзори. На спонзоре је извршен такав притисак да су прекинули финансирање. Замислите само колике могућности има ова комисија? Што се тиче енергије без коришћења горива, ми смо имали таква истраживања још крајем деведесетих, али све је било угушено.
Такви уређаји успешно се развијају у различитим земљама: Швајцарској, Немачкој, Турској. Све то постоји на интернету, постоје снимци. Јапан је на бази мотора Мината, тзв. Минатовог точка, можете на интернету видети шта је то, то је проналазак од пре тридесет година. Јапанци су усавршили такве моторе и поставили их на мотоцикл СУМО. Мотоцикл Сумо има мали акумулатор омогућава да мотор прелази 200 или 300 километара при брзини од 150 километара на сат. То јест, економичнији је од обичног електромотоцикла, десетоструко. Видите, минимална потрошња енергије.
Чега је то почетак? Револуције у аутомобилској индустрији. Компанија Тојота, у то време је проводила програм увођења таквих уређаја у својим аутомобилима. Јапан је почео проводити независну политику. Јер су Јапанци схватили да ако развијају такву технологију да им у будућности неће требати велика количина нафте и гаса. Схватили су да Јапан тада може постати сам себи довољан.
Напад геофизичким оружјем!
Дакле, тада се може одвојити од власти Илумината у Јапану, зар не? Јапанци су почели проводити такву политику, али је тада на Јапан почела уцена од светских банкара, а што сведоче истраживања новинара Бењамина ФУЛФОРД, који живи у Јапану, а имао је интервју са министром финансија - Такинакијем. Такинаки му је рекао, и пре тога је изјављивао да му је запретио израелски премијер Нетањаху, да ако се Јапан не придржава политике Међународног монетарног фонда и Федералних резерви, да ће против Јапана бити примењено геофизичко оружје.
Јапан вероватно није у потпуности испунио захтеве светских банкара и против њега је примењено геофизичко оружје, као резултат тога главни Тоиотин погон је уништен, уједно се догодила и страшна катастрофа на нуклеарној електрани Фукушима. Ето шта стоји иза трагедије у Јапану. Јапан је пожелио водити независну политику.
Али, геофизичко оружје сада се користи и против Кине, и против Европе, и против Русије. Последње поплаве на реци Амур су резултат примене геофизичког оружја на северну Кину. То јест, оружје је у ствари коришћено против северне Кине, али је већином страдао наш далеки исток, губици су огромни, штета нанесена држави је огромна.
Све је то наставак глобалне политике представника црне аристократије, који владају Федералним резервама-САД, коју руководе Међународним монетарним фондом, и другим међународним глобалистичким организацијама. Као што можете да видите, ситуација у том смислу је веома озбиљна.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ŠOKANTNO OTKRIĆE UZDRMALO SVET: INVAZIJA MIGRANATA IZ AZIJE I AFRIKE NA EVROPU ISPLANIRANA JOŠ PRE STO GODINA- OVO JE JEZIVI PLAN…

General-pukovnik Leonid IVAŠOV izneo u javnost dokumente koji su šokirali svet! (VIDEO)

NEMAČKA JAVNO OBJAVILA UŽAS KOJI NAM SE SPREMA: Ukidanje novca i obavezno čipovanje, evo zbog čega ..