Evo zašto je GMO jedna od najgorih pogrešaka koju smo ikada napravili (VIDEO)

 monsanto


I dalje postoji mnogo nepoznanica kada je u pitanju dugoročno djelovanje genetski modificirane hrane. Robert Scott Bell bavi se upravo tom temom. Saznajte zašto GMO naziva jednom od najgorih pogrešaka koje smo ikada napravili i kakve su veze GMO-a, bolesti, novca i velikih farmaceutskih tvrtki.


  • Usporedna analiza kukuruza detaljno prikazuje nutritivne nedostatke GMO kukuruza u usporedbi sa običnim, organskim kukuruzom. Izvještaj otkriva visok nivo glifosata u GM kukuruzu, kao i točne količine vitalnih nutrijenata koji su bukvalno isisani iz genetski modificiranog kukuruza.
  • Nedavno objavljena studija u uglednom znanstvenom žurnalu Food and Chemical Toxicology objavila je rezultate istraživanja koje su provodili istraživači Odbora za istraživanje i neovisne informacije o genetskom inženjeringu (CRIIGEN). Istraživanje je trajalo dvije godine tijekom kojih su štakori hranjeni ili s genetski modificiranim kukuruzom, kultiviranim sa ili bez herbicida Roundup, te sa samim navedenim herbicidom u razinama koje se dopušteno nalaze u vodi za piće ili na usjevima u SAD-u. Rezultati ove nove studije su u dvostrukoj vezi. Ne samo da ukazuje da genetski modificiran usjev (NK603 kukuruz, koji je odobren u SAD-u za ljudsku prehranu) uzrokuje rast tumora i ubrzanu smrtnost, nego da i herbicid Roundup kojim su biljke tretirane, uzrokuje štetu ljudskom organizmu.
  • Ruski su stručnjaci dokazali da je GM hrana štetna za sisavce. U trećoj generaciji ne mogu imati potomke. Istraživanje je pokazalo da životinje koje jedu GM hranu gube sposobnost reprodukcije. Dr. Aleksej Surov kaže: “Izdvojili smo nekoliko grupa hrčaka, držali ih u parovima i prvoj davali običnu hranu. Drugu grupu hranili smo sojom koja nema GM sastojke, trećoj smo povremeno davali GM soju, a četvrtoj isključivo GM. Isprva je kod svih sve išlo dobro. No, nove generacije hranjene GM hranom sporije su rasle i seksualno sazrijevale, a u trećoj već nije bilo mladunčadi. Dokazali smo da su ovi parovi izgubili plodnost.
  • Istraživanje koje je predvodila dr. Judy Carman sa australskog Instituta za zdravlje i istraživanje okoliša, a u kojem je sudjelovalo 8 znanstvenika iz Australije i SAD-a,  provedeno na 168 mladih svinja uzgajanih na farmama tijekom razdoblja od 23 tjedna, je pokazalo kako hranjenje svinja genetski modificiranim kukuruzom i sojom uzrokuje upale sluznice želuca i tankog crijeva, čireve na želucu, stanjenje želučane stijenke i naglo krvarenje crijeva koje dovodi do smrti. Prema rezultatima istraživanja, svinje hranjene mješavinom GM proizvoda imale su 267% više slučajeva teških upala stijenki u odnosu na konvencionalno hranjenu kontrolnu grupu svinja.  Svinje su odabrane za pokus zbog sličnosti s probavnim sustavom čovjeka.
  • Genetska manipulacija nas može odvesti do super korova, super nametnika, super bolesti na usjevima i na životnijama te na ljudima.
  • Skoro sve provedene studije koje nekako zaključuju da je GMO siguran su plaćene od strane biotehnološke industrije. Svaka od tih studija je nepouzdana i najvjerojatnije lažna.
  • Genetski inženjering HRANU pretvara u OTROV.
  • GMO sjeme je patentirano, dakle ima svojega vlasnika. Prihvaćanjem GMO-a mi ujedno prihvaćamo vlasništvo nad sjemenom, odnosno biljkom te naposljetku nad samom hranom.
  • GMO sjeme je dizajnirano tako da počini samoubojstvo, radi se o genetskoj modifikaciji biljaka kojom se njihovo sjeme u drugoj generaciji čini sterilnim, što znači da ga nije moguće koristiti za ponovnu sjetvu, odnosno iz godine u godinu ste na taj ste način prisiljeni kupovati novo sjeme.
  • Ne postoji konsenzus o sigurnosti genetski modificirane hrane kako to pojedini mediji i znanstvenici tvrde. Više od 300 europskih znanstvenika potpisalo je izjavu da nije dokazano da je GMO siguran.
Sjeme je prva karika u hranidbenom lancu. Tko nadzire tržište sjemenom, nadzire hranidbeni lanac i društvo. To je važno znati kako bi se razumjelo socijalno ponašanje multinacionalnih korporacija. Krijući se iza autoriteta znanosti, samo nekoliko multinacionalnih korporacija, željelo bi kontrolom proizvodnje sjemena i hranidbenog lanca, zadobiti kontrolu nad cijelim svijetom.
Još je davnih dana Henry Kissinger izjavio: “Onaj tko kontrolira hranukontrolira ljude.”
I uistinu, kada se govori o GMO-u, ustvari se govori o kontroli nad hranom i populacijom.
Činjenica jest da je GMO (od uvijek) strateški element imperija, oružije za masovno preuzmanje poljoprivrednih dobara i ponajviše ODUZIMANJE LJUDSKIH PRAVA još od ranih 70-tih kada iz američkih laboratorija izlazi prva genetski modificirana hrana kao početak biotehnologije i biotehnološkog razvoja.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ŠOKANTNO OTKRIĆE UZDRMALO SVET: INVAZIJA MIGRANATA IZ AZIJE I AFRIKE NA EVROPU ISPLANIRANA JOŠ PRE STO GODINA- OVO JE JEZIVI PLAN…

General-pukovnik Leonid IVAŠOV izneo u javnost dokumente koji su šokirali svet! (VIDEO)

NEMAČKA JAVNO OBJAVILA UŽAS KOJI NAM SE SPREMA: Ukidanje novca i obavezno čipovanje, evo zbog čega ..